Followers

Makan2-Uptown's Foodcourt-Black Pepper Lamb Chop

Monday, February 1, 2010

Nie kira balas dendam makan western food setelah tak puas makan kat DOME..Kat Uptown Damansara, kedainya nama Steven..Mana lagi nak cari lamb chop yang sedap dan murah ..yang tak perlu bayar government tax & service charge..Kat sini banyak pilihan..termasuklah sotong goreng tepung dan siput belitung goreng..Ada masa saya nak cuba makan Belitung gireng pulak..


Thanks buat Skarn & Mus yang sudi datang lepak sama..Almost setahun tak jumpa diaorang..So..sempatla bertanya update diri masing2..Buat Skarn..jangan lupa jemputku attend your housewarming..Make sure boleh BBQ kat your swimming pool tau

Lamb Chop yang sedap dan murah..Gravy nya buat saya puas hati..Lepas makan takde rasa pijar black pepper..Harus datang lagi ulang makan
Rating: 8/10
Harga RM 11.00

3 comments:

benz said...

area tu shud be my place ms zmn2 blaja dulu. tp aku lg suka mkn western yg sblh dpn steven. tah pe nama, lupa pulak..
lama gile x pegi sana.skg ni lg la kot x pegi..previous person ofisnye sblh aje dgn tmt mkn tu. hahaha

Lady Arween said...

dasat ko..sampai uptown..aku dulu kenal sek 2 , PAS & Kompleks PKNS ja..Ko punya previous person dulu..aku jumpa masa lepak kat Steven..suatu ketika dulu..masa duk meriah main mirc

Benz said...

woooo! i never knew dat. haha! owh,zmn muda aku dulu mmg rajin sgt merayap.a week mau 3-4 kali overnite. dgn gadis2 ye smua.ktorg kepala gile dulu.dulu sblum uptown pindah pegi kota dmsra, situ mmg best.

mirc dh pencen abes dh.just keep contact dgn peoples yg kenal je.haihs..abes dah zmn hanky panky kan.. sedey lak tetibe..ehehehe

Lady Arween @ Food Lover@ Book Lover Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino