Followers

Kisah Seorang Budak

Wednesday, February 17, 2010

Ada seorang budak..nama tak boleh bg tau..karang kalau saya kantoi..kompem dia akan sentap dengan saya..budak nie sgt cerewet orgnya..Dia takkan guna tandas yang kotor dan tiada getah paip..Dia jugak tak guna toilet yang duduk..Hanya toilet cangkung ja


Minggu lepas budak nie ikut family dia balik kg..Sampai hari ke tiga dia still tak buang air besar..abah dia hari2 duk tanya..
"Adik..nak Berak tak?"


Dia still kata tak nak..geli..owh lupa lak..kalu takde getah paip..Abah dia la yang kena tolong cuci kan ..Dia tak reti cuci..walaupun dah umur 9 tahun..sungguh mengada-ngada kan


Petang Isnin..budak tu dengan family dia pergi ziarah rumah orang..Tengah org duk makan..dia berlari masuk rumah..bg tau nak guna toilet..Mak dia dah suruh kakak dia pergi tengokkan..Tapi kakak dia tak nak..Coz ..kakak dia dah ada bau semacam kat dia


Rupa-rupanya dia sudah terlepas cikit dalam suar..Mak dia lah kena tolong basuhkan..Nasib baik..bukan kakak dia..Coz kakak dia mmg tak pernah buat kije basuh2 cam tu..Geli ok


dalam keta..mak budak nie buat post mortem..tanya apa yang berlaku..Budak nia pun cakap la..
"H dah tak tahan..Dah baca Fatihah banyak2 kali..tapi terberak jugak."


Kakak dia dah ketawa tak ingat dengar stmnt H yang ala2 inesen tu..Mak dia cakap
"Lain kali..sakit perut, terus pi tandas. Doa tu nak halau syaitan..Bukan nak tahan bagi tak buang air besar..Sekali lagi jadi cam ni, mak tonyoh muka H kat suar yang terbuang air besar tu."


dan Kakak H sambung gelak lagi..Coz sengal betul lah adik dia ni...huhuhuhuhu

4 comments:

tembakaujiwa said...

yer..saya akan cuba baca Fatihah byk2....haha

Lady Arween said...

ko pun nak tiru adik aku ka?hahhahahah

ibusinga said...

kihkihkih.....
tu doa nak tidur....
ntah berapa hari dah dia dok baca...
sembelit dik oiii!!!!

Lady Arween said...

ibusinga: Adik saya tu cerewet bab2 tandas..kalu balik kg..mmg payah..sanggup dia tahan

Lady Arween @ Food Lover@ Book Lover Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino