Followers

Makan2-Dome KLCC-Beef Steak

Sunday, January 31, 2010

Last week punya makan2..Terliur tengok kat Peej Burhan punya blog..saya try..Sorry, saya tak pandai nak letak link..Tapi kerana tekak saya tekak melayu..espeseli sea food..maka steak yang saya makan nie tak masuk sangat dengan tekak saya..Kira big portion gak..tak habis saya makan..Dagingnya tender..Total semua lbh kurang RM 43 pluss..Masa siap bayar..duk kira..kalau banyak nie punya bayar..lepas pi makan ketam nie..Tapi lain orang lain taste..Sapa yang suka western..mungkin menggemari steak yang saya makan nie..

Peach Tea
Rating: 6/10
Harga: RM 15 +++

Australian Beef nya steak..well done..
Rating: 4/10
Harga: RM 28 ++

Close up for the steak..saya suka part yang luar tu..chewy

22 comments:

hezy DA lazy said...

ko patut cube nasi lemak dia....fuuhh~~ portian dia besar aku nasihat kan ko ambk ayam siap kasi 2 ketul hehehhehe for me nasi lemak dia bole layan lah

NORHAYATI BERAHIM said...

Aween, hari tu akak makan beef steak tapi satu plate dia bagi well done dgn medium rare, bolehlah..harganya pun menyengat. balik2 cakap ngan suami, rasanya lagi sedap I makan nasi ngan sambal aje..ha.ha

benz said...

aween, kalo nak link tu.. memula highlite kan nama tu..lepas tu ko bleh add url dia. url tu masa kat post editor ada sebelah color tak silap.
klik button url, then paste url yang kita nak link kan.

Lady Arween said...

Erin: aku tengok nasi lemak nya kat RM 20..Pinau gak mata mo byr..Unless kalu dating2 & makan sepinggan..Romantik gitu..hahhahah


Kak Yati: Aween agree..makan western yang kadang2 tak leh masuk nie..sampai rumah ja..lapar balik..cari nasi..tak kejap perut lah kot


Benz: Tengs for tunjuk ajar..Boleh aku cuba pas ni

Anonymous said...

Gooey Ducks grow to about two pounds in four or five years.
[url=http://www.gooey-duck.com/]gooey duck[/url]

Anonymous said...

buy valium online canada buying valium online safe - valium for generalized anxiety disorder

Anonymous said...

xanax online pharmacy do generic xanax look like - xanax 1mg first time

Anonymous said...

buy diazepam diazepam zopiclone equivalent - diazepam dose iv

Anonymous said...

order xanax what is xanax generic name - xanax dosage airplane

Anonymous said...

is it illegal to buy xanax online xanax schedule iv drug - xanax high symptoms

Anonymous said...

diazepam 10 mg diazepam dosage back spasms - diazepam uses more drug_uses

Anonymous said...

ativan medication buy ativan online pharmacy - ativan overdose signs

Anonymous said...

xanax mg xanax dosage weight - buy xanax overnight

Anonymous said...

buy diazepam online diazepam yellow 5 - diazepam how supplied

Anonymous said...

buy somas carisoprodol 350 mg listaflex - carisoprodol metabolites

Anonymous said...

buy valium online valium vs xanax fear of flying - drug interactions lyrica valium

Anonymous said...

buy ambien online ambien while pregnant - ambien drug interactions alcohol

Anonymous said...

buy valium cheap online 4 mg valium effects - valium over the counter

Anonymous said...

valium for sale valium jasmine - valium used depression

Anonymous said...

ambien sale ambien high effects - ambien cr rem sleep

Anonymous said...

valium online pharmacy valium package insert - valium dosage dogs

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol overdose antidote - buy tramadol in usa

Lady Arween @ Food Lover@ Book Lover Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino