Followers

Siapa Nak RM 50 Red Box Cash Voucher ????

Monday, February 22, 2010


Anda suka Karok kat Red BOX?
Anda suka baca blog ini?
Anda mahu RM 50 cash voucher plus 1 jug of Soft Drink for free?


Mudah sahaja..Sila tinggalkan komen kat entry ini..Apakah makanan yang buat korang semua terliur bila baca entry saya..Tarikh last komen yang diterima adalah sampai Ahad nie ( 28.02.2010)..result saya bg tau hari Isnin..Komen yang dapat memikat hati saya..saya akan bagi voucher ini..


Cash Voucher nie valid for min 5 person dan expiry datenya adalah 30.04.2010


Selamat mencuba....

4 comments:

melovesfood said...

Menu yg menyebabkan saya mengigil, jadi tidak keruan, termimpi2 umpama org sedang berchenta adalah udang bakar, tanjung dawai. Daripada rupa udang itu, sos itu... walawehhhh, sedapppp tuuuuuu!!!!

tembakaujiwa said...

first...bg aku gelak lu...hahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahaahahahahahahahaaa.....

Siap ada hadiah tuh...bagus-bagus..
teruskan usaha ween....

Honey said...

uissshhh!!!!Menu yang menjadi perhatian seharusnya menu 'asam thai fish'...pegrghhhh...belum ape2 dah terliur dah ni.....ni baru citer....

Lady Arween said...

asrul: dah alang2 ada voucher free..bagi la kat org since aku tak gunakan

Lady Arween @ Food Lover@ Book Lover Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino