Followers

Ranting Cinta Si Plato by Norhayati Berahim

Monday, January 11, 2010

Novel terbaru NORHAYATI BERAHIM, Ranting Cinta Si Plato..sudah berada di pasaran..Kalau nak cepat order online...Detail boleh click kat link bawah..Sori lah ek..saya tak habis blaja cm mana nak link kan page..so..ine je la yang mampu di buat


http://norhayatiberahim.blogspot.com


Buat peminat NORHAYATI BERAHIM..saya tau ramai yang tak sabar nak beli..Termasuklah tuan punya blog nie..Selamat membaca...

3 comments:

hezy DA lazy said...

beb...bukan buku ni da lama kuar ke???aku tgk je la beli nye tidak keskeskes

Lady Arween said...

Blm kuar la..duk promote awal..hahahhahah..Minggu lps baru start leh order

hezy DA lazy said...

ooo...ni mesti kes aku slalu tilik blog kicap dok tgk novel pergilah airmata tuh nye psl~!! haih~

Lady Arween @ Food Lover@ Book Lover Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino