Followers

Satu Hari Yang Rushing

Tuesday, January 12, 2010

Pagi2 mood dah cam lari..Coz hari nie sebelum pergi opis dah syampu rambut kasi wangi..Memangla rambut saya takleh sikat guna jari ..tapi kena menten wangi la..coz baru rasa selesa..Sampai kantin duduk bekpes..kena phewwwwww ngan asap rokok..saya bukan la anti org yang merokok..nie ayat spesel tuk asrul..hahhaha..Cuma tak suka orang yg hisap rokok and hembus kat orang lain..habis kena rambut..kalu nak merokok..jangan la hemus kat orang lain..tak sopan namanya..Dah malam kang kena cuci rambut lagi...


Pastu kat opis..hari nie kena siat kan Pre-Q tender..banyak lak nak kena taip..habis la..dah la mematuk matuk saya taip..Kat opis kecoh nak wat farewell party tuk staff yang nak resign..Pastu staff cm saya kena bayar RM 50...Orang yang organize nie x pikir ka..Tengah bulan minta bayar for makan yang tak seberapa RM 50..lain la kalu high tea kt hotel ka..Ini makan kt opis n plg7 grand pun nasi beriani n ayam rempah..Kalau saya tapau dari mamak tak sampai pun RM 10..Agaknya kalu duk minta gak RM 50..saya cakap..saya akan attend..makan saya bawa sendiri..Boleh gitu??? Budgetnya pasal...

4 comments:

tembakaujiwa said...

saya bukan la anti org yang merokok..nie ayat spesel tuk asrul<-----x leh blah...haha

Lady Arween said...

ya la..kang ko terasa..Memandangkan ko perokok tegar..aku kena bg clear la stmnt tu..hahhaha

hezy DA lazy said...

aku hnya mampu tergelak riang

hahahahahahahahahah

JaZz RainS said...

hoh..rm50? mau bunuh org kah?

Lady Arween @ Food Lover@ Book Lover Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino