Followers

Nasi Lemak Sijangkang

Thursday, June 18, 2009

Jauh benar la kalu nak pi Sijangkang nak cari nasi lemak ini..Saja bikin gempak..Actually nasi lemak nie kat Pasar Malam Sec 7, Shah Alam. Kalau nak tau mana satu gerai, yang orang kerumun tu la gerainya.. Lauk yang saya ambil ini..Ayam rempah dan paru..Harga RM 5.50..Rasa , thumb up..Sedap...
Camnie la rupanya di packing..ada lapik daun pisang
Close up for Ayam Rempah

Close up for paru goreng



10 comments:

Anonymous said...

YES, d best nasi lemak ever... mmg sedap...everytime p shah alam hari rabu, mesti beli... rindu nya nasi lemak tu.

tembakaujiwa said...

leh celen nasi lemak pakcik kat jati tuh x??hehe

FaRiHaH^THaLHa said...

kat mana kedai area sijangkang tu..?? apsal aku tak tau..

Lady Arween said...

Farihah, nama ja nasi lemak sijangkang..tapi kat pasar malam shah alam

Lady Arween said...

Anonymous: Agak2 kita pernah terserempak tak..masa beli nasi lemak?hahahahaha

Lady Arween said...

Asrul: nasi lemak pakcik jati tu kt mana? kat Jati ka? Aku tak pernah rasa la

Anonymous said...

pernaah kot,terlanggar bahu ke kot,time berebut tgu turn nak dpt nasi tu...time blaja kat shah alamn duk flat ss7 mmg every wednesday dtg beli...skang ni dah jauh...so bile ade urusan d shah alam n kebetulan hri rabu, baru p...lagi satu food best arween kat situ, nasi kerabu n kuih pakcik yg sekarang dah 5 ketul rm2... heaven nya...

Lady Arween said...

Anonymous: Nasi kerabu kat situ mmg not bad..Tapi kalu kuih lagi preferr karipap sardin ..3 seringgit..Pastu yong tau foo kat situ pun not bad..Que blh tahan panjang

Lady Arween said...

Anonymous: Nasi kerabu kat situ mmg not bad..Tapi kalu kuih lagi preferr karipap sardin ..3 seringgit..Pastu yong tau foo kat situ pun not bad..Que blh tahan panjang

Anonymous said...

karipap sardin tu pun one of my favorite...karipap sardin tu yg ade jual cakoi ngan pau goreng tu kan... skang nak jumpe cmtu kat tganu,mane ade... miss that moment...sedapnye

Lady Arween @ Food Lover@ Book Lover Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino