Followers

Makan2-Manhattan Fish Market-Sunway Pyramid

Tuesday, March 23, 2010


Sessi makan free kat opis baru..Picture dari google coz saya segan nak snap pic depan mat saleh dari perancis tu..Bagus betul dapat pow orang..Sea food Platter -grill nie ada ikan, udang, sotong n siput...sorry laah ..saya tak sure sipur or kepah orang panggil, coz saya tak makan...pastu dalam plater nie ada fries ngn nasi jugak..perah limu and ada cheese parut..Starter , kitaorang makan ceaser salad...gambar tak plak saya nak cari..kemalasan..rasa average sahaja..coz saya tekak melayu..mesti nak makan alayn melayu punya..kalu grill mesti garing and ada sos percik..kalau nak cari kat mana lagi outlet kedai nie..boleh google...lupa nak bagi tau..ada served lobster sekali..harga saya tak sempat usya..next time, kalau saya ada datang lagi, saya usya berapa harga menu yang ada lobster tu

2 comments:

DrSinga said...

tiramsu situ sangat sedap!!

Lady Arween said...

ya ka sedap? kita banyak kali dah cuba mkn..xleh telan

Lady Arween @ Food Lover@ Book Lover Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino