Followers

Degilnya Kamu Nie!!!

Friday, March 5, 2010

Pernah tak deal dengan supplier yang degil?? Dia nak mintak payment..siap suruh kita pulak buat additional kije untuk dia..Dapat email supplier nie sekejap tadi.Kasi naik saya punya blood pressure ja


Kesalahan dia yg pertama...Tak hantar invoice direct to finance..Pergi bagi kat org site...Buatnya org site, letak atas meja 2 bulan..tak pass kat finance..by the time 60 days payment term tu hbs..dia tanya payment..Padahal invoice tak sampai kat orang finance..


Bila saya minta copy invoice surah email..Dia cakap suruh refer kat Mr X ..yang dah tak kije dengan kampeni saya..Hello???? Awak yang mintak saya tolong setelkan payment awak..bila saya mintak supporting document..awak suruh saya refer kat org lain...apa kes ni..Saya pun ada gak deal ngn client...kalau invoice saya tak sampai kat Finance..saya pun akan hantar balik invoice saya kat org finance..without saying saya dah hantar dah sebelum nie dan cik semak balik sistem cik..ada ka macam tu?? Kalu wat cam tu..Berzaman la nak tunggu payment masuk...Geamnya..deal dengan supplier yang degil macam nie

3 comments:

tembakaujiwa said...

yer..mari pijak2 sama mereka punya perut..haha

Anonymous said...

Phenomenal internet site!

Nearly everyone wants to get insurance at one time or another, whether it is
auto insurance, life insurance, health insurance, or homeowners insurance.
These days it is more simplified than ever to acquire complimentary insurance quotes from several
businesses in order to find the optimal deal. You can also learn how to save
a lot of money in free gasoline when you get your insurance cost quotations.

[url=http://freeinsurancequoteshq.com]Free insurance quotes[/url]
http://freeinsurancequoteshq.com

[url=http://familytreesoftware.org/family-history-software/]Family history software[/url]

http://freeinsurancequoteshq.com/life/term-life-insurance-price-quote.htm

Lady Arween said...

aku wat dek ja..berjanggut la tunggu payment

Lady Arween @ Food Lover@ Book Lover Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino