Followers

Suatu Ketika Dahulu- Demam World Cup-Part 1

Friday, June 11, 2010


Nie Fesyen rambut Beckham masa tahun 1998..Masa tu rasanya ramai gals layan abis dengan Beckham..Fesyen rambut lurus..belah tengah..Hensem tak ingat..Sampai skrg saya masih rasa fesyen rambut macam nie hensem buat guy


1998 masa tu World Cup kat France..salah satu tumpuan ramai mesti la Beckham..Beckham nie maian ada skill..rupa ..gorjes..Tapi suara out..Masa tu saya memang layan habis tengok bola nie pasal ada Beckham..Masa England kalah pada Argentina and Beckham kena kad merah..sedih wo..nangis saya..pi sekolah mata bengkak..


padahal masa tu duduk hostel..mana lbh tgk tv..harap tau info dr kawan2 and radio ja..sedoh woah..Napa time world cup..asrama pempuan tak leh tengok..dak2 asrama lelaki boleh ja tengok..


Bila Argentina menang lawan England..pastu Argentina lawan Belanda..Masa tu malam minggu..dapat la tengok tv sampai kul 11 mlm..pastu TV kena kunci..Wuaa...tak pusa hati gak..Saya dengan Raihan ( weh..mana ko hilang Raihan???)..Sambung dengar liputan kat radio..cari punya cari hanya radio saluran bahasa cina ja yang wat ulusan game tu..Nak tak nak kitaorg dengar ja..Pastu dengar bunyi org jerit gol!!!..Pastu saya dan Raihan duk tertanya -tanya sapa yang gol..dah sah2 ulasan dalam bahasa mandarin..kompem la tak paham..


Malam tu tidur dengan rasa tak puas hati..nak tau sapa menang..Esok pagi..buka berita kat radio..baru Tau Belanda menang game tu..Puas hati lah..Coz team yang singkirkan England..kalah gak..


Sampai hari ni..kalau nak tengok World Cup..takde Beckham rasa takde seri..napa ek?? Padahal dia dah tua..dah kena bersara...

3 comments:

kucingorengemok said...

part "suara out" tu tak tahan tu, hahaha... so true!

Anonymous said...

xde beza sy ngn beckham..sama ensem,sama terer..haha..-suki-

Lady Arween said...

KOG: Tu la..muka jantan habis..tapi suara kepit..tapi dia tetap idaman saya..hahhahah


Suki: kalau nk hensem cam dia, sila bg panjang rambut..n belah tengah..amacam??? Ada berani ka :p

Lady Arween @ Food Lover@ Book Lover Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino