Followers

Makan2- Cameron Highland

Wednesday, June 2, 2010

Aktiviti makan2 mesti ada gak bila datang sini..Makan ais krim ni di Raju's Farm..Lokasinya dekat dengan pasar Brinchang..Cuma bertentangan jalan sahaja

Haiqal punya order..strawberi dengan coklat..last2 dia tukar dengan Hafiz, katanya takde ais krim dia punya order..hampeh betul

Hafiz punya order..Ais krim strawberi dengan coklat

Nie saya punya order..ais krim strawberi

Close up

Datang Cameron mesri singgah makan kat Nik Tom Yam..Ikan Siakap 3 rasa kat sini..power..Sedap hingga gigit tulang lah..Restoran nie kat Brinchang..Buka start pukul 1 tgh hari dan ke atas..lauk lain ada gak order..tapi tak sempat snap..lapar sgt..


Kimcam dan cendawan goreng..nie kat depan Rose Valley..Kimcam tu putik bunga..tapi saya tak pasti bunga apa..Nalik rumah mak saya masak kimcam goreng dengan udang..Dia kata sedap..tak sangka putik bunga blh makan katanya..hahhahhaa

2 comments:

Budak Lurpak said...

waaaaaaaaaaaa... saya suka strawberry + coklat.. masam dak strawberry kat atas tu.. kat sini pun masam manis gitu.. org kata yg betol manis dtg dr japan.. betol ka ?

Lady Arween said...

kt msia..kompem la masam..masam perit ..lagi masam dari mangga muda..tapi kalu buah yang besar tu masam2 manis la..Tak penah rasa dari Japan, duk biasa rasa dari Aussie ja..Dgr org lain kata cam tu gak coz dr japan sgt juicy

Lady Arween @ Food Lover@ Book Lover Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino