Followers

Selamat Tahun Baru 2011

Saturday, January 1, 2011


View Dari balkoni rumah saya..ada taman untuk jogging dan tasik..Alhamdulillah..dipermudahkan ...dapat kunci on time


Selamat tahun baru buat semua yang membaca blog ini..Semoga tahun baru 2011 memberi kan banyak perkara-perkara yang positif dalam hidup kita.



Azam saya tahun ini:
(1) Nak grad by June 2011
(2) Nak capai sales target( amount adalah rahsia)
(3) Nak pergi bercuti lagi sekali..tempat pun rahsia gak
(4) Nak lebih menghragai dan menyangi diri sendiri..Dah tak mau menangis2 lagi
(5) Nak memperbaiki diri ke arah lagi positif
(6) Nak khawin..Tapi calon pun tiada..tu yang letak last sekali priority..

3 comments:

DrNotts said...

azam nombor satu tu sangat setuju! you go girl!

benz said...

waaaaaaaaa! dah masuk rumah ke ween? nanti kot buat kenduri ke house warming ke.. invite ler. ahahaa

Lady Arween said...

Dr Notts: Insyaallah


Benz: Tak tau lagi..aku agak bz sampai bulan 4..kena cari tarikh..

Lady Arween @ Food Lover@ Book Lover Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino