Followers

Cerita Hari Khamis...

Friday, January 7, 2011

Sumber Dari Cik Gugel

Hari Khamis semalam Shah Alam waktu pagi hujan sangat lebat..Saya ambil masa sejam lebih untuk sampai opis..Mula-mula singgah Mc D, pasal mengidam Egg Mc Muffin..kalau Weekdays Special..Campur Kopi dalam RM 4.75..tapi kalau sebut complete set..Kena RM 8 plus pasal tambah Hash Brown..

Sampai kat tempat oder

Me: Ala carte berapa ek? Kalau Egg Mc Muffin?Kalau campur kopi berapa?
Tukang ambil order( Mesin okehhh): Weekdays Special RM 4.75..ada kopi
Me: Ok..saya ambi yang tu sambil kira semua duit syiling yang ada dalam kereta..Mujur cukup

Moral of the story, kalau duit dah habis..cepat-cepat pergi draw..Jangan tunggu pagi-pai kerana kebarangkalian untuk terlupa adalah tinggi plus kalau mengidam Mc D..Best aja order..Sedar2 duit tiada dalam purse..Kan Haru macam tu

2 comments:

DeLancrettLurpak said...

awak ni buat saya craving laaaa.. saya sukak yg ada daging tu.. dah tak ingat nama dia..

Lady Arween said...

Yang tu Mc Muffin..Tapi masin cikit la dagingnya

Lady Arween @ Food Lover@ Book Lover Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino