Followers

Makan2- Lok Lok

Thursday, January 6, 2011

Bagi yang tak tau apa itu Lok -Lok....alah yang cucuk2, celup dalam air mendidih & makan dengan sos..ada macam2 jns sos la..BBQ, satay, thai n etc..Saya makan ni di Sunway Pyramid..Tapi ada yang tak semegahnya..selesai saya makan..saya tengok staff yang sediakan nie untuk saya..selamba badak sahaja korek hidung takde cover2..Eii..dan2 tu rasa nak keluar balik..pengotor wehh

4 comments:

chef d armor said...

cik arween duk mane ek shah alam? saya amir, kerja buat novel. sori x gne bmt.

NB KARA said...

ha ha ha aween..gelinya, aduh nasib baik masa prepare untuk aween dia tak buat cam tu..he he..

DeLancrettLurpak said...

itu baru dgr citer awak, dah kembang tekak saya.. belum tgk live lagi, euwwww!! kot ya pun, masuk la toilet kan..

Lady Arween said...

Chef: Yup..duduk shah alam..tu pasal byk blogging pasal makanan kat shah alam


Kak Yati: Mana tau kak..kok before tu dia dah korek ..saya tak nampak..geli betul


Cik Lurpak: Tu la..orang dalam food industry..hygine sangat penting..bukan "LoqLaq"..ayat org utara..

Lady Arween @ Food Lover@ Book Lover Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino