Followers

Sedikit Pelik!!!

Tuesday, January 4, 2011

Sementara menunggu officemate breakfast di coffe house sempat la saya menguysa orang2 lain yang breakfast. Saya kan kalu tengok guy muda pakai Key ( ala yang ikat2 kat kepala tu )..Saya akan rasa cam tak masuk ja..Harini saya jumpa pakcik dalam umur 50 an..pakai macam tu..t-shirt yang ikut body and pakai rantai lagi..Lagi la saya geleng kepala..Rasa tak masuk sangat2...Adakah saya seorang sahaja yang rasa macam ini?

3 comments:

kucingorengemok said...

hadiahkan dia kopiah 1 ;)

DeLancrettLurpak said...

mereka pikir mereka sgt cool, walhal nye ke laut, heheheh.. eh awak, awak dah pakai tudung ye?

Lady Arween said...

KOG: Tu la..tapi badan pakcik tu macam Fahrin Ahmad la


Cik Lurpak: Orang yang tgk tak rasa cool..Yup..it's about time...namapun dah 3 series

Lady Arween @ Food Lover@ Book Lover Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino