Followers

Cerita Hari Ini!!!

Monday, November 29, 2010

Situasi Pertama


Call client pagi-pagi..nak kompenkan meeting..Sekali wife dia yang angkat..Byk pulak kena soal siasat..Saya dah bagi tau..saya call dari kampeni mana..atas urusan apa..Kena soal siasat macam saya nak ngorat laki dia..Adess..Kak..Kalu saya nak flirt2 ..saya tak cari laki akak..baik saya cari org bujang la kak..Akak tak rasa segan ka dengan saya..soal siasat sampai macm tu sekali..Ataupun laki dia memang ada buat hal..tu yang semua call kena tapis


Situasi Kedua


Sms dengan adik saya..update segala hutang2 dia dengan saya..Ayat tak boleh blah dari dia:
"Takde diskaun ka? Adik beradik pun nak berkira!!"
Banyak la cantik muka ek..nama pun hutang..kena bayar...lain la..kalau saya kata free ja..tak payah bayar..


Tunggu lagi kalu ada situasi yang boleh mengganggu emosi buat hari ini..huhuhuhu

2 comments:

kelleykatz said...

owh.. kena siasat pasal wife angkat itu sy pon dah 2x kene *hiks :'(
serasa nak cakap
"sy tak minat la puan, sy just nak konfemkan meeting je. Itupun boss sy yg suh. Kalau sy nak menggatal, sy akan cr org hensem :'("

Emo & frustated..!

Lady Arween said...

tu la..kalu nasib x tak baik..hal rumah drag ke opis..huhuhuhu

Lady Arween @ Food Lover@ Book Lover Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino