Followers

Entry Untuk Alphard's Owner

Sunday, December 5, 2010


Picture Dari Gugel..Sebab saya suka kaler putih..saya letak la yang kaler putih


Lokasi: Jalan Dari Bandar Jengka ke Exit Tol Chenor ( Sapa2 org jengka..banyak la lalu jalan nie..coz nak pi highway kan..Dalam pukul 2.30-3.15 petang hari ini - 05.12.2010)


Entry nie khas untuk pemilik Toyata Alphard kaler Kelabu Plate No WTC xxxx ( maaf la ek..saya lupa dah no pendaftaran dan tak sempat nak snap picture pasal hangin tak ingat la)..Saya follow kereta ni dari Jengka 15..Dan saya overtokk dekat arae Jengka 20..Agaklama saya kena follow..Buat yang tak pernah lalu..jalan nie dua lorong sahaja..Tak tau la..maybe driver nya baru dapat lesen (tapi takde P lak )..or sayang kereta..Setiap kali selisih dengan kereta dari arah lain..termasuk kancil pun..drivernya akan break..banyak main break..sakit hati la..walau tak follow dengan jarak yang dekat..Sebab saya tak tau..apa motif yang dia break ..perlu ka break each time selisih kereta..Pastu setiap jalan yang tak rata pun dia akan break jugak..Lain la kalu lopak..logok la sikit..nbak break setiap 50 m..Mo berapi org yang follow belakang..Sapa lagi kalau bukan saya


Pastu saya ada peluang nk overtake..saya dah bg signal..boleh pulak..dia makan jalan..ala2 nk elak jalan tak elok la tu..Sakit hati ..kalau tak bg signal lain la..nie ko nak orang ikut ko break setiap kali ko break..Last2 saya berjaya overtake dengan cara memberi lampu tinggi banyak kali..Ambik ko..sekali..dah tak bulah tahan sabar dengan cara pemanduan driver nie..


Oklah...ini sahaja cerita hari ini..Daaaa

1 comments:

green apple said...

semut melintas la...

Lady Arween @ Food Lover@ Book Lover Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino