Followers

Sup Tulang Merah- Giant Sec 13

Monday, November 8, 2010


First time saya try..sup tulang merah ..Rupanya sup nya rasa macam kuah mee bandung yang ayah saya buat...rebus pakai tulang & pekat..rasa nya masam, manis n pedas cikit..kat sini ada choice nak kambing 0r lembu..saya pilih kambing..Average ja rasanya..tapi not too bad la..first time rasa...Harga RM 6.80 plus dengat set roti perancis

3 comments:

Cik Lurpak said...

Org kata sup tulang merah asal dr Singapore and sgt sedap. Siti Nurhaliza pun makan kat sana jugak.. hehehe.. kalau tak dpt yg Singapore, dpt yg ni jadikla.. nanti saya nak cuba lah.. hehehe

Lady Arween said...

Duk pi ulang alik Singapore..Xda peluang nak merasa..jadual pack..Pasni kalau pi training sana..nak extend satu hari..jalan2 cari makan la pulak

Papa-NtiQ said...

hi arween..eh eh cakap pasal sup tulang merah nih saya baru jer upload pics kat blog saya SEMALAM masa makan di Singapore Beach Road Gardens Food Centre minggu lepas.

Sedapppp. Di malaysia nih JB jer yang femes tapi negeri2 lain kureng skit..nape yek?

Nanti jenguk yer blog saya kat www.blogmakanbest.blogspot.com topik pasal makan, makan dan makan jer 100%tak der citer lain hehe kebanyakan nye di area JOHOR sebab maklum la orang JB.
Jangan lupa follow yer blog saya TQ TQ TQ

Lady Arween @ Food Lover@ Book Lover Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino