Followers

Salam Aidil Adha

Wednesday, November 17, 2010


Ketupat Palas & Ketupat Nasi

Rendang Tok

Rendang Ayam


Salam Aidi Adha dari saya buat semua yang baca blog nie..Tahu nie saya raya di Shah alam..bertemankan Vivi...Mujur ada peneman..Lauk2 kat atas saya tapau dari Kompleks PKNS..tapi tak ingat which gerai..Hanya ketupat nasi ja yang ok..Yang lain memang lari la rasnya dari normal ketupat or rendang yang saya penah rasa..Maybe sebab stock jual..maka buat pun main cincai sahaja..Resultnya..Saya dan Vivi ulang pi toilet 3 x hari ni..


Moral of the strory..raya..balik ja kg..Jangan nak mengada ngada sambut kat Shah Alam...Till then Daaaaaa

1 comments:

Cik Lurpak said...

oh kesian, kami makannnnn sedappp je kat sini, heheheh

Lady Arween @ Food Lover@ Book Lover Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino