Followers

Makan2- Sajian Wadihana-Bangi

Sunday, November 21, 2010


Mushroom Steak


Sesi makan2 dengan client kat Bangi..Tapi saya snap saya punya portion la..Takkan nak snap client punya portion..Tapi sebelum tu dah bagitau siap2..Saya tulis blog pasal makanan..Coz ada org pernah tegur saya..You on diet ka? Sampai ambil pic makanan yang you makan..Dalam hati..Owh..saya tak la scary cam tu kot..nak pi kira kalori makanan yang saya ambil tiap kali saya makan


Restoran Sajian Wadihana nie ada campur local & western..Dekat dengan Restoran Abdullah Chan..KOG mesti tau restoran ni..since dia pernah tulis entry pasal Restoran Abdullah Chan..Steak saya nie ok la rasnya..Daging tak liat..Sos pun boleh tahan..Kira average sahajala..Mungkin ada menu yg spesel yang saya kena order lain kali kot...

2 comments:

kucingorengemok said...

tau, tau kat mana... dah aim nak pergi tapi tengah tak cukup korum la sekarang nak jjcm

Lady Arween said...

KOG: Jgn order western tau..try yg lain..pastu review..hahahhahaha..demand kan saya nie

Lady Arween @ Food Lover@ Book Lover Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino