Followers

Yang Best & Yang Tak Best

Monday, April 5, 2010


Udang Namprik dari Dinar Tomyam, Paka- Terengganu..Harap2 next week dapat drop by kat sana


Minggu ke 4 di opis baru..Macam-macam ada


Yang Tak Best
(1) No social networking..Huwaaaaa..No FB or Blogging time opis..No YM as well..Tapi skype boleh..so kawan2..nak borak ngn saya..add skype saya ok ...
(2) Ada seorang hamba Allah kat opis nie duk bz check staff2 kat opis punya salary..P&C..Tapi tak tau la macam mana org yg bukan HR boleh tau...
(3) Lots of travelling ..Penat woo..Duk mengukur jalan


Yang Best
(1)Jumpa macam2 jns client baru..sampaikan saya boleh beli Johnson & Johnson Shower Gell, 750 ml, RM 6.00 ja..Sos Prego lak..RM 2 ja sebotol..Murahkan???Pasni kilang coklat plak..senang nak dapat stock coklat murah


Ok..mo out da....Selamat Jamu mata..Daaaa

5 comments:

Benz said...

hohhh??? J&J 6 hengget??? sila borong banyak pelis. nanti aku beli dgn ko pulak. ahhahaaa!

Lady Arween said...

Benz..Tu tunggu bln depan..yang besar lak..rega RM 10..murah tak ingat

kucingorengemok said...

amboi... $2 sebotol tu kos price dia ke? syoknyaaa, hari² makan spageti, hehe

DrSinga said...

namprik??!!
hmm... tak pernah dgr tu...
pssttt....berhati2 ternak lemak di sana..!
;)

Lady Arween said...

KOG: every khamis..ada sales..so..kalu bernasib baik..dapat sup cambell gak


Doc: tu masakan thailand..sebelah mana..saya x sure..la..dah ada dua lapis..pakai kebaya..nampak segala ketul2

Lady Arween @ Food Lover@ Book Lover Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino