Followers

Makan2- Tony Romas-Mid Valley

Sunday, April 25, 2010

Hari tu saya tonton HO CHIAK kt 8tv..terus terliur nak pi makan beef rib..maka hasilnya adalah seperti di bawah. Full tak ingat la pi makan yang ala2 big portion..Puas hati ok..

Muka yang excited plus ceria nak makan beef rib

Saya lupa apa nama minuman nie..tapi ada rasa susu plus orange

Seafood pasta yang kaya dengan udang..big portion..tapai agak liat cikit la..pastanya

Beef Rib yang ada 5 pcs..saya ambil set yg up cikit...ada kentang bakar & brocolli..Tapi seyes jagan tamak..kalau dua org tu..baik ambil yg small set..kang tak hbs..bazir ja..ada pilihan sauce mcm honey, BBQ, extra spicy..original..saya ambil yang original..senang ja nak makn beef rib nie tak susah nak asingkan isi dari tulang

Closed up untuk beef rib..sekarang tengah telan air liur tengok pic nie balik

Dessert yang ter best saya pernah makan yang involved coklat2 nie..kek coklat nya adalah suam2 bila kita makan..plus ice cream yang sejuk..bila dua2 tu combined masuk mulut..rasa suam2 kek coklat dan sejuk ice cream..seyes...tak menyesal kalu order nie..coklat plak ada rasa dark coklat..pahit2 cikit..memang mantap la

13 comments:

Anonymous said...

pasta tu kurang sedap la yang w'pon byk udang...sbb kering sgt...n sos plg sdap sos yg original...-suki-

Leeza said...

Salam aween...
ini yang akak suka jenguk blog aween ni. mesti ada makanan best2 ...selalu buat akak lapar je. wahhh terliur...thanks for the info.

Lady Arween said...

suki: pastu tu mmg mkn tak hbs pun..kena taruk olive oil byk2 la kot


Kak Leeza: salam..Tony Romas ada kat kuching..tapi aween tak sure kat which shopping complex..try la..kalau ada masa

DrSinga said...

brownie eskrimmmmm....
eh...apasal ko tak gemuk2 ek??
makan best2??
hehehe...

Lady Arween said...

Doc: Gemuk la..perut ada 2 lapis..tak tau cam mana nak buang dah

kucingorengemok said...

order food kat tempat macam ni sentiasa la rasa tak cukup, nanti bila dah makan, baru separuh dah tersandar

Lady Arween said...

KOG: Pastu..bila dah bayar...baru rasa duit tak cukupkan...lari budget..hihihihi...Tu pengalaman saya la

Budak Lurpak said...

hari tu kite makan kat tony romas ni, kite macam tak berkenan pulak.. sebab rasa lain..

Lady Arween said...

lain outlet blh bg lain rasa ek? Kat kuching mmg ada satu outlet tony romas

Anonymous said...

Hello i am kavin, its my first occasion to commenting anyplace, when i read this article i thought i could also create comment due to this brilliant piece of
writing.
my website: Apple Valley

Anonymous said...

Wow, that's what I was exploring for, what a information! present here at this weblog, thanks admin of this website.
Also visit my web site ; contractors Orlando

Anonymous said...

Pretty! This was an incredibly wonderful article.

Thank you for supplying this info.

my page ... clear

Anonymous said...

I love your blog.. very nice colors & theme. Did you create
this website yourself or did you hire someone to do it for you?
Plz reply as I'm looking to create my own blog and would like to find out where u got this from. cheers

Have a look at my web blog - http://www.allgirlsporno.net

Lady Arween @ Food Lover@ Book Lover Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino