Followers

Novel Terpakai Dan Murah!!!!

Friday, April 16, 2010

Ingin mendapakan novel terpakai dengan harga yang murah?? Boleh layari link di bawah


http://novelterpakaidanmurah.blogspot.com/


Ini merupakan bussiness online saya yang pertama. Novel yang dijual adalah koleksi peribadi saya. Terima kasih pada saudari NAZIHAH, kerana bagi saya idea nak buat online bussiness.Padamulanya cam sayang, tapi kerana banyak sangat koleksi saya, saya decide nak let go, sebahagian koleksi saya.Buat kawan2 yang baca blog nie, nak support bussiness saya, saya alu2 kan...Semalamt melayari kedai buku saya..Daaaaa

3 comments:

Anonymous said...

cam mana nak order ker nak tnya harge.

Amy Yasmine said...

assalamualaikum.....
anak saudara saya sangat suka novel~~~ada x novel2 thriller spt awang mursyid~~~ boleh x dapat harga diskaun kalau beli banyak buku >.<" tq

aiman afiqah said...

dekat blog tu , takde tulis harga lah. macam mana nak tau harga novel2 tu ?

Lady Arween @ Food Lover@ Book Lover Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino