Followers

Kucing Yang Over

Thursday, September 2, 2010


Over okeh..tidur atas sejadah..moralnya..sejadah kena sidai..kalau tak jadi cam nie la

Ini bukan pasangan skandal..ini anak beranak..yang kaler campur2..maknya..nama Kitty..yang coklat tu..anaknya..nama Meow..kucing jantan yang penakut..Meow nie x kuar rumah..coz takut kena hambat dgn kucing jantan lain..mungkin kucing lain jeles tgk bulu dia yang gebu plus perut dia yang montel..dah namanya malas exercise..bulat ja..kalau org pegang kotak friskies..teruk dia jadi gedik & sondol2..


Dua beranak nie punya hobi..tunggu orang mandi or masuk toilet..tak kira la bangun pi toilet kul 3 pagi pun..derong akan tunggu..samapi dah kuar toilet..derong pi sambung tido..

3 comments:

NORHAYATI BERAHIM said...

ha ha ha aween part tunggu depan toilet tu yang tak tahan, apa yang dibuatnya? ha ha

kucingorengemok said...

kita pun ada kucing macam ni dulu, sukaaaa ikut orang pegi toilet. kita mandi dia duduk depan pintu, tunggu. pelik kan! hehe :)

Lady Arween said...

kak Yati: Tak tau la apa yang di tunggu..agaknya tu cara dia tunjuk dia appreciate kat tuan yang bela dia kot


KOG: Bukan takat tunggu mandi/toilet yang dalam rumah..kalau pergi toilet yang kat luar rumah pun derong tunggu..agaknya sensitif kot sense diaorang bila family saya pergi tolet/bilik air

Lady Arween @ Food Lover@ Book Lover Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino