Followers

Makan2-Uncle K Kopitiam-SACC Mall

Monday, July 19, 2010


Akhirnya..saya berjaya kuar dari kemalasan ...nie 2 minggu lepas punya makan2..Saja cuba tempat baru..Kedai nie depan dengan Noodle Station , SACC..Menu char Kuateow...Maam mana gambar nampak oily..in real pun macam tu la..taste average sahaja..Tapi jangn order minuman Teh Laicinya..Kelat betul rasa tehnya..tak mix well dengan laici

3 comments:

kucingorengemok said...

rasa rugi kan kalau terorder benda yang tak ngam dengan tekak

Lady Arween said...

tu la..nak plak harga RM 8 ke atas..ish ish

Anonymous said...

Saya nak komplin sikit pasal uncle k kopitiam ni.
Saya selalu pergi ke uncle K di TTDI tapi pekerja disitu macam slow je, tak cukup pekerja, makanan dalam menu ada beratus2 tapi bila order banyak yang tak ada, apasal macam tu? Kalau nak bisnes bagus tolonglah cari pekerja yang bagus2, ni pekerja kat sutu macam taknak bekerja je, buatlah style Chinese sikit cara bisnes. Dah labur banyak modal tapi macam tak ada supervisor je. Please lah, Saya suka datang situ. Oh ye lagi satu music tu janganlah main kuat sangat orang datang nak makan minum borak2 meeting kalau dah music too loud kurang selesa lah. Kopitiam Chinese tak ada pun music yang memekak tapi ramai pelanggan. By the way uncle K bermaksud Karim, iatu tuan punya kopitiam tu iatu yang berhormat datuk Karim.

Lady Arween @ Food Lover@ Book Lover Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino