Followers

Makan2-Sushi King-OU

Saturday, July 10, 2010

Mengidam nak makan SOTONG KURITA kat Sushi King..Tapi agak keciwa bila sampai outlet sini kerana
(1) Service nya slow..punya lah lama nak tunggu derong hantar piring cicah ..compare dengan outlet kan Sunway Pyramid..mungkin tak cukup staff kot
(2) Tak banyak pilihan..asik repeat dish yang tak bapa best..bayangkan la..kalau unagi tu berturut ja..tak byk luak pun..Takde salmon skin yang digoreng garing...keciwa..kalau nak makan puas2 dan byk choice..sila pergi ke Sunway Pyramid ok..

Datanag Sushi King nak makan SOTONG KURITA ja..tapi keciwa..dapat 2x makan ja..derong x byk produce






salah satu menu baru..set nasi dgn ayam..

Ini pun saya lupa apa nama..side order gak..ikan yang di grill perah lemon..ikan nie penuh dgn telur..Cik Wawa yag rekomenkan..tapi saya tak blh masuk sgt la
a onblur="try {parent.deselectBloggerImageGracefully();} catch(e) {}" href="http://3.bp.blogspot.com/_SJDiSTZwjAU/TDfHBPoNdjI/AAAAAAAACRc/kNuoGRRPOmo/s1600/Image1591.jpg">
Side Order..Saya lupa apa nama..sotong celup tepung

Coke with Vanila Ice Cream

3 comments:

Lady Arween said...

Entry nie ada HTML error..saya tak reti nak betulkan ..so kira boleh la ek

Budak Lurpak said...

jeles nye saya!! sedap tak sotong celup tepung dia? ikan tu apsal, rasa mentah ke?

Lady Arween said...

Bidak Lurpuk...Standard ja..Sotong celup tepung..kena makan kat sea food restaurant baru best...Ikan tu bau hanyir kuat ..n kena makan dari kepala sampai ekor..tak reti la nk makan dgn perut2 sekali

Lady Arween @ Food Lover@ Book Lover Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino