Followers

Makan2-Smoked Lamb Chop-Noodle Station-SACC Mall

Monday, May 17, 2010

Minggu nie duk teringat nak makan lamb..maka inilah hasilnya..Restoran nie kat Mid Valley pun ada..dan harga adalah berpatutan..Banyak pilihan menu dan air pun banyak pilihan..macam2 ada

Teh O Ais Laici..Harum betul bau laici..

Seyes sedap..daging nya tak keras, pastu moist dan kat luar tu..kenyal2 cikit..Sungguh layan

Close up..tayang bagi sapa yang baca tergoda :P

7 comments:

Ayu said...

sedapnya tgk lamb tu..susah nk cr kedai steak yg sedap n memenuhi citarasa..leh try kat sini satu hr nnti..;-)

kucingorengemok said...

noodle station ada smoked lamb chop? naaaaakkkk!

Lazyf said...

Teh O Ais Laici kt BRJ Alam Damai pun sedap gak...

Budak Lurpak said...

fuhhhhh!!!! jealous la kite ni!!!

Lady Arween said...

Ayu:boleh cuba..lagi pun harga berpatutan


KOG: Murah tau..tapi depend pada outlet..kalau kat Midvalley..menu western nya tak bapa kaw cam kat SACC
, lain tukang masak kot


Lazyf: BRJ Alam Damai tu kat mana?


Budak Lurpak: Bukan ke awak kat Uk puh senang nak dapat lamb chop kan..mesti ada yang kaw

isabelle said...

SLURPPP...
jenuh lap air liur meleleh kat keyboard nie. hahaha

Lady Arween said...

isabella: try la..value for money dan tak la mahal sgt

Lady Arween @ Food Lover@ Book Lover Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino