Followers

Makan2- Restoran Lala Chong

Monday, May 3, 2010

Last Friday punya sesi makan2..Opis mate belanja sempena dia dapat komisyen..restoren nie area belakang Ara Damansara..key in ja kat gps RESTORAN LALA CHONG..nanti anda akan dapat direction nak pi sana..Apalagi jamu lah mata ek

Lobster yang guling2 dalam akuarium yang sempit

Cuci Mata..Saya snap mantis prawn

Signature Dish...Lala rebus..rasa macam mak saya masak..ada serai , halia..cuma pedas coz taruk cili padi

Ikan talapia yang di smoked dengan garam..rasa freshnya..dah tak hanyir..sedap

Otak-Otak

Sup apa ntah..ada timun laut & scallop..menu plg mahal yang we all order mlm tu

Ketam Bakar..agak masin cikit...

Sharkfin sup plus taufoo...sedap gak..ada isi ketam juga

Salted Egg Crab..nie all time punya paberet

Pucuk paku goreng dengan tuna..seyes sedap..balik umah ..nak try masak gak la cam nie

Sotong Kurita yang dicelur cicah dengan pencicah..yang kuah hitam tu sedap..ala2 kuah rojak sotong

4 comments:

kucingorengemok said...

woweee, banyaknya... berapa orang makan ni? kita kan, ngeri kalau gi restoran yang foodnya masih duduk dalam akuarium, hehe :)

DrSinga said...

weh..weh...
gi check kolesterol wehhhh....

Lady Arween said...

KOG: 8 org makan..almot sebelah tgn gak la org yg belanja tu byr..Pejam mata ja tgk yg dalam akuarim..bila dah hidang..tak ingat dah dalam akuarium :p


DOC: Tak berani nak check..kompem tinggi..hari nie layan sea food lagi..mo tak tinggi kolestrol

Mazri said...

ketam tu ketam apa? cam ketam batu je...

Lady Arween @ Food Lover@ Book Lover Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino