Last Friday punya sesi makan2..Opis mate belanja sempena dia dapat komisyen..restoren nie area belakang Ara Damansara..key in ja kat gps RESTORAN LALA CHONG..nanti anda akan dapat direction nak pi sana..Apalagi jamu lah mata ek
Lobster yang guling2 dalam akuarium yang sempit
Cuci Mata..Saya snap mantis prawn
Signature Dish...Lala rebus..rasa macam mak saya masak..ada serai , halia..cuma pedas coz taruk cili padi
Ikan talapia yang di smoked dengan garam..rasa freshnya..dah tak hanyir..sedap
Otak-Otak
Sup apa ntah..ada timun laut & scallop..menu plg mahal yang we all order mlm tu
Ketam Bakar..agak masin cikit...
Sharkfin sup plus taufoo...sedap gak..ada isi ketam juga
Salted Egg Crab..nie all time punya paberet
Pucuk paku goreng dengan tuna..seyes sedap..balik umah ..nak try masak gak la cam nie
Sotong Kurita yang dicelur cicah dengan pencicah..yang kuah hitam tu sedap..ala2 kuah rojak sotong
Confirm Masuk Tak Keluar. Sebab Sa Sa Ada Perfume & Makeup Barulah!
-
Siapa kat sini yang perfume dengan makeup tak pernah cukup? Ini kami nak
kongsi dengan korang yang Sa Sa baru je bawa masuk koleksi wangian dan
jenama ke...
1 hour ago
4 comments:
woweee, banyaknya... berapa orang makan ni? kita kan, ngeri kalau gi restoran yang foodnya masih duduk dalam akuarium, hehe :)
weh..weh...
gi check kolesterol wehhhh....
KOG: 8 org makan..almot sebelah tgn gak la org yg belanja tu byr..Pejam mata ja tgk yg dalam akuarim..bila dah hidang..tak ingat dah dalam akuarium :p
DOC: Tak berani nak check..kompem tinggi..hari nie layan sea food lagi..mo tak tinggi kolestrol
ketam tu ketam apa? cam ketam batu je...
Post a Comment