Followers

Hong Kong Trip 2014-Part 2

Friday, March 6, 2015

 Sambung lagi cerita..hehhehe...berzaman kan nak sambung..bekpes kat hotel..bubur nasi dengan sayur jeruk
 Nasi goreng cina dengan sweet bun..beras kat hong kong no so far paling sedap within asia yang saya pernah makan
 Menambah koleksi tshirt HRC kat victoria peak..nanti saya cerita detail apa ada kat victoria peak
 Fridge magnet yang banyak design dah harga berpatutan..quality pun bagus
 Lunch dekat Islamic Centre..Taahu Goreng ni Sedap!! Garing dan wangi bau bawang putih
 Ikan Sweet sour
 Ayam goreng ni pun saya suka..sebab garing...
 Daging goreng dengan capsicum pun sedapp

 Adik berdaik sawi yang sungguh fresh dan yang penting tak pahit..
 Ni kat repulse bay pulak...tengok rumah orang2 kaya...hehehehe

 Rumah yang hujung kt back ground tu salah satu rumah Jackie Chan
 Limau bali yang mani kat Hong Kong..
 Saya sempat tapau dim sum kat Islamic Centre..Dah datang hong kong..kena la rasa local foodnya cam na kan
Wantan goreng ni sedap..tak sempat balik Malaysia nak jjcm cari restoran yang jual halal wantan lagi ni

1 comments:

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

Lady Arween @ Food Lover@ Book Lover Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino