Followers

Los Angeles Dan Las Vegas Trip 2015 -Part 1

Thursday, June 4, 2015

 Salam..lama betul tak update blog...bersawang la kan...ok saya nak kongsi trip saya ke LA dan LV baru ni..Pergi 20 hb May..Balik 29 May..Naik Cathy Pacific.. Transit kat Hong  Kong..almost 24 hours gak la baru nak sampai..hehheheh

Trip ni adalah incentive trip untuk Star Club agent..out of 17 000 lebih agent Prudential satu Malaysia..Hanya 1500 yang dapar pergi..Alhamdulillah saya lah yang terpilih itu..thank you buat client2 atas trust kalian...
 Gambar tak reti nak pusing sebab upload dari goole plus..Ni souvenier yang Prudential bagi
 Dengan cik Wa..kat aiport..thank you yang datang hantar
 7 orang agent dan manager dari AWA team yang dapat free trip kali ni..
 Sebelum bertukar kat LA..kasut saya paling sempoi..cap bata ja..hhehehe..tapi selesa...
 Team Awa yang datang hantar..thank you
 Terbalik lagi..Before take off ke hong kong...
 Late supper yang cathy bagi...
 Movie dalam flight tak banyak sangat..boleh la
 Ais krim haagen dazs percuma atas kapal....
 Nie bekpes lak..Dari Hong kong ke LA
 Muka sembab ..masa ni dah nak sampai LA dah
 View LA waktu malam atas kapal..masa sampai dah malam

 Kena la ada gambar kat LAX kan..
 Luar LAX..14 deg C..sejukkkk....
 Dinner kat sini...whiskey ni surname tokey kedai ya..
 Udang n sotong celup tepung
 Salad..
 Salmon..besar..juicy dan tak hanyir

 Cheesecake yang sedapppppp...
 Ambil la pose tepi pendinding api dia kan
 Duduk kat Westiin Hotel..ni lobinya...jenuhla pusing kepala nak tengok pic kan..ahhaha


 Selesa giler tifur sini...tak bapa lapis la tilam nya
Ok..nanti sambung lagi....

2 comments:

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Lady Arween @ Food Lover@ Book Lover Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino