Followers

Bergembira Di Hari Jumaat

Saturday, October 1, 2011

Bos belanja satu opis makan2 sempena bulan lepas kitairang berjaya secured few big jobs. Maka inilah hasilnya. Mushroom soup tu agak kurang saya gemari. Tiramisu dessert, akhirnya berjaya jugak saya rasa, tapi saya macam tak berapa masuk dengan taste saya. Rasa agak masam2 cikit and ada rasa bergas cikit. Normal ka rasa macam tu? The rest of the menu is superb, saya order set flame yang ada udang ,ikan , fries n nasi. Kira ulang menu yang sama ja.






2 comments:

Adalya said...

rasanya kalo ada masam masam n bergas tu mungkin ada letak rum sket ;) mmg resepi asal tiramisu ada letak sket.. wallahualam :)

Lady Arween said...

Ya Allah, betul ka kak ira? First time saya cuba tiramisu nie. Kena tanya kawan2 yang duk rekemenkan la menu ni kat saya

Lady Arween @ Food Lover@ Book Lover Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino