Followers

Makan2-Nasi Ayama Hainan-Sg Udang, Melaka

Monday, August 2, 2010


Nie la cili sos yang spesel..sedap yang takleh nk describe nak plak..boleh tambah bapa banyak yang kita suka

Ayama yang sungguh layan..nak plak kalu bahagian kepak..dia punya kuah nie best..wangi, masin2 dan sedikit manis

4 comments:

kucingorengemok said...

chup! sg udang ni bukan kat area² selangor or menghala utara ke? ke ada lebih dari 1 sg udang kat malaysia?

Lady Arween said...

KOG: Lbh dari satu..kt kedah pun ada..

Ayu said...

nasi ayam hainan ni berlmbak2 kan klu kat Kl tp x prnh tau yg mana sedap...tp gmbr ni nmpk mcm sedap je..sg udang jauh lak nye..dkt kem tentera tu ke?

Lady Arween said...

Ayu..aahh..ni chinese muslim owner dia..tu yang sedap..sos dia spesel..port tentera makan gak ni

Lady Arween @ Food Lover@ Book Lover Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino