Kat belah utara, orang panggil Buah Konen..Kat sini orang panggil buah kuini..Minggu lepas saya balik Kedah..tengah musim buah kuini..Maka harusla tapau bawa balik sini..Now satu rumah dah berbau buah kuini..Saya tak kisah..pasal saya suka baunya..Tengah pikir nak buat apa dengan buah yang masak ni..Nak masak sambal ka or nak buat kerabu??..Best makan dengan nasi panas2 kalau buat sambal or kerabu..
Berkejar Ke Mahkamah Selepas Tiba Dari Jepun, Shuib Bersedia Beri Kerjasama
Kes Gagal Bayar Cukai RM1.6 Juta
-
Pelawak, Shuib bersedia memberi kerjasama sepenuhnya sepanjang perbicaraan
bagi enam pertuduhan kerana gagal membayar cukai perkhidmatan termasuk
penalti...
9 hours ago
4 comments:
Aween...menggiurkan.... sedap sangat. Favourite akak juga ni.Makan camtu je sedap.Boleh buat jus, cincang letak air dan gula sebagai manisan pencuci mulut. Buat jem kuinipun sedap.
Thanks kak..bagi Aween idea apa nak buat..tapi buah la..byk kena sengat la..kena asingkan bhgn yang elok dan tak elok
Aween, sedap bau buah kuainikan, tapi dia punya tajam orang batuk..bertambah sengsaralah..akak suka yang mengengkal, buat penchuk atau kerabu sedap ni..
Kak Yati..Memang sedap bau dia..kalau makan yang getah tak hbs kuar lagi..tekak n mulut2 gatal-gatal jadinya
Post a Comment