Followers

Free Trip Ke Munich ( Germany) dan Salzburg ( Austria) with Prudential

Monday, October 28, 2013

Entry tertunda..lama betul..nie sebahagian..sebab tak sempat pilih..kalau tak buat entry ni..kang sampai dah pergi Barcelona dan Valencia next year tak terbuat jugak..hehehehehehe
 Posing sakan di tengah bandar Munich
 Main Ice sliding di Zugspitze..Nie highest peak di Germany
 Lagi posing di Zugspitze..masa nie -12 deg C..tapi tak sejuk macam kat Munich..sebab tiada angin bertiup..heheheh
 Gambar di pekan lama ..saya lupa nama tempat ni..sini banyak jual cenderamata..masa ni dah musim summer..sebab tu poko2 bunga kat belakang dah siap ditanam..Rezeki kami yang datang..summer pun salji turun jugak..hehehheeheh
 Ni kat Stesen Keretapi..ada macam2 jenis train..nak pergi prague..paris..london..boleh la naik dari sini
 New Town Hall..Sini pun tempat tourist jalan2 gak..Hard Rock Cafe Munich area nie jugak..kalau tengok drama tv3 pukul 7 malam yang ending Elfira meninggal dunia tu..shooting kat sini la
 Ni kat Salt Mine, Austria..kat sini orang melombong garam bawah tanah..buat terowong la..so kami turun ke underground la
 Ni transit kat dubai aiport..masa nak pergi Munich
 Kat muzium BMW..masa ni first time rasa salji turun, seumur hidup..excited..hehehehhee
 Di Salzburg..Bandar kelahiran Mozart..Taman ni teman shooting filem Sound of Music
Group posing...bab bergambar semua jenis sporting...heheheheh

2 comments:

Pizli Mat Wazip said...

Prudential patut buat lucky draw untuk orang yang ambik insurance jugak menang hadiah macam ni.

Nor Azlina Yusof said...

dulu prudential ada buat lucky draw bmw..ada client yg bawak balik bmw for free..

Lady Arween @ Food Lover@ Book Lover Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino