Followers

Prudential I Love Bali Trip- Part 2

Monday, September 30, 2013


Water Blow Di Nusa dua..kat tepi platform tu ada macam gaung yang dalam..bila ombak datang, ombak langgar tebing tinggi, tu yang air terpercik..masa tu cakap dengan member, kalau tsunami datang..Arwah dah kita nie..
Hotel yang saya duduk selama 3 hari 2 malam, Bali Dynasty di Kuta

Restoran Nasi Padang Di Nusa Dua..Sedap sungguh ayam kampung goreng kat sini..kenapa ya, nasi padang di Malaysia tak sesedap nasi padang di sini?



Es Kelapa yang sungguh nyaman dan super sedap..rasa macam ada aiskrim soda+ air kelapa dan+jeli kelapa dan ada hirisan kelapa muda


Ole2 untuk teman2 yang berkirim tshirt hard rock..ada yang suka buat koleksi..macam saya ni sejak jadi agent prudential, dah start kumpul..yang baru ada hard rock munich, prague dan bali..next year akan tambah lagi, barcelona dan valencia..insyaallah

2 comments:

ummuaidan said...

dah pegi bali plak yer...sori akak ketinggalan..tk nyempat mlawat..

Nor Azlina Yusof said...

alhamdulillah sis...setting lari..nak bals kena buka laptop dulu...saya hari2 melawat akak..tapi tak boleh nak komen kalau online guna hp.tak tau napa

Lady Arween @ Food Lover@ Book Lover Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino