Followers

Snap2 Bunga-Bungaan Di Munich

Monday, May 13, 2013

 Salji dimusim summer..makan cam gini la rupa pokok bunga hiasa yang diletak atas meja kat kafe.semua pic ni guna hp ja..samsung s3..so kualiti tak secanggih guna camera la
 Kalau dah tiada salji ..mesti lawa kan..penuh dengan bunga warna warni
 Saya tak tau apa nama ..saya main snap ja..heheheheh
 Strawberi yg besar gedabak..kat tepi tram station..harga satu box 2 euro..dalah rm 8 plus ja duit kita..puas makan..siap boleh bagi orang lain..cuma rasa masam2 manis la..dah kurang juicy..sedap lagi strawberi dari korea..hehehheeh
 pokok lemon ni tanam dalam pasu ja...lebat la buahnya..geram tengok
 Posing dari saya..nak jugak ada berlatar belakangkan pokok bunga..heheheh
Lagi bunga2...saya update pasal trip ni agak slow..juenuh nak pilih gambar..so saya update ikut tema la..makn2..bunga2..nanti tempat2 saya pergi pulak..hehehehe

2 comments:

ummuaidan said...

cantik2 bunga kat sana kan..akak terpikir strawberri tuh kan mesti sejuk masa memakannya kan cam letak dlm fridge gitu..:)

Nor Azlina Yusof said...

aah kak..mmg rasa sejuk bila makan..tu yang kurang laju..hehehehe..kat sana tulip pun banyak gak..dalam mc d pun guna tulip sebagai hiasan meja

Lady Arween @ Food Lover@ Book Lover Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino