Followers

adakah anda seorang risk taker?

Tuesday, January 1, 2013

wang di atas berjumlah rm 8470. saya bayarkan upfront untuk client2 insurans saya yang ada tunggakan premium. ini antara risiko perniagaan yang agent amnil bila closing end of the year. jika payment tak uptodate maka tiada bonus dan trip ke munich. doakan saya dapat collect balik semua premium yang saya bayarksn upfront ini ya. bila agent tolong byrkan. client boleh gunakan medical card mereka tanpa ada masalah..insyaallah

2 comments:

Pizli Mat Wazip said...

Agent aku pun nak ambik, aku tak faham sebenarnya kenapa mesti ambik cash sebab monthly autodebit . Takpe abaikan, aku bukan risk taker itu pasal hidup aku monotonous.

Nor Azlina Yusof said...

sebab ada payment yg tak uptodate.
kena cukupksn 12 bln. kalu dah bg cash bulan tu xda la deduct akaun dah. mana blh 2x byr.hehehe

Lady Arween @ Food Lover@ Book Lover Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino