Followers

selamat tahun baru 2013!!!!

Monday, December 31, 2012

selamat tahun baru 2013 buat semua kawan-kawan yang menjengah blog ni. maaf kalau ada silap dan salah ya. antara perubahan besar pada tahun 2012 adalah bertukar kerjaya.7 tahun bekerja sebagai jurutera dan lari bidang jadi full time agent insurans dengan prudential. banyak yang saya belajar terutamanya tentang kekuatan dalaman diri dan mind set. doakan saya dapat captured semua case. dapat star club minich dan bonus ya ken kwn. 2013 selain dari target kerjaya. tiap tiap tahun duk target nak kawin. tapi bf pun tak afa nak kawin dengan sapa lak kan :) apa apa pun semua tu Allah yang tentukan. sebagai unatnya hanya mampu usaha dan berdoa. jumpa lagi di tahun 2013 ya.

2 comments:

ummuaidan said...

Salam arween...
selamat tahun baru...moga berjaya dan kerjaya dan kehidupan...rajin2 berdoa dan solat hajat diawal pagi sblm subuh...inshaallah berjumplah nanti dengan calonnnya ...:)

Nor Azlina Yusof said...

salam ummu. selamat tahun baru. terima kasih atas perkongsian. insyaallah saya akan usahakan.

Lady Arween @ Food Lover@ Book Lover Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino