Followers

Keropok lekor terengganu

Thursday, November 29, 2012

Bekpes dengan keropok lekor dari terengganu n the o dengan madu. Sos pencicah pun dari terengganu. Sedap sangat. Saya kirim dengan kwn2 rm 40 ringgit. Share sikit2 dengan kawan2 dan baki nya sendiri makan..best. Dapat stock kerepok lekor dengan banyak..

2 comments:

Pizli Mat Wazip said...

Cewah² mentang² phone dah boleh upload gambar :p By the way sekarang kalau makan BUKAN dengan sos pencicah rasa tak kena. Nasib baik Giant yang aku selalu pergi ada gerai jual keropok² kering dan pencicah dari area sana.

Nor Azlina Yusof said...

kereopok kering x leh lawan kereopok lekor..hahhahaha..still using old BB cuma dah upgrades software..so dah sayang balik bb ni..siap dah boleh jadikan modem..ala2 android la jugak...hehheheh

Lady Arween @ Food Lover@ Book Lover Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino