Followers

Ayam Choppo@ Uncle Bob

Saturday, April 9, 2011



Saya pernah tengok di tv yang katanya ayam ni resepinya datang dari Taiwan.Bagi yang tak pernah cuba, ayam nie tiada tulang dan kulit, hanya bahagian isi yang disalut tepung. Kalau order minta yang pedas , baru best coz ada bau lada putih dan serbuk cili . Rasanya pun takla pedas sangat.

3 comments:

kucingorengemok said...

macam makin banyak jual sekarang ni... tapi 'brand' lain², sedap tapi masa saya beli lada putih dia habis, boleh? jadi takde renjis², hehe.

Lady Arween said...

Kurang kick la cam tu KOGa. Takda bau wangi

saranhaeyo said...

sotong tepung pun sedap juga tambah serbuk cili

Lady Arween @ Food Lover@ Book Lover Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino