Saya tak pernah makan pajeri jantung pisang.. biasa makan yg dah bercelur dengan sambal belacan, nyumsss!!!
First time dengar. Boleh try ni. Masak macam masak terung ke?
Pizli: aah. Sama. Beza nya ganti jantung pisang. Cik lurpak: sedap tau..try la..kalau masak pajeri tak yah celur..taruk ja..tapi kena buang bunga2 celah kelopak..sebab pahit..rebung madu, mangga muda n kedongdong pun boleh buat pajeri.
Saya tak pernah makan pajeri jantung pisang.. biasa makan yg dah bercelur dengan sambal belacan, nyumsss!!!
ReplyDeleteFirst time dengar. Boleh try ni. Masak macam masak terung ke?
ReplyDeletePizli: aah. Sama. Beza nya ganti jantung pisang.
ReplyDeleteCik lurpak: sedap tau..try la..kalau masak pajeri tak yah celur..taruk ja..tapi kena buang bunga2 celah kelopak..sebab pahit..rebung madu, mangga muda n kedongdong pun boleh buat pajeri.