Followers

Meggi Ketam

Friday, April 26, 2013

Peminant ketam tegar boleh cuba menu ni..Meggi Ketam..Syiokk woo...Cuma ketamnya ketam jantan..cuba kalau ketam betina lagi layan ..sebab banyak telur...slurrpppp

yang laju dimakan

Sunday, April 21, 2013


Makan mangga muda cicah dengan rojak mak bee..sungguh layan..kalau makan berebut lagi laju..rojak mak bee ni pekat. Vanyak kacang..memang puas hati la

Sebiji Burger Dan satu Gelas Coke di Dubai Airport

Tuesday, April 16, 2013

Asyik ada problem nak upload gambar..maka buat la entry makanan...Sebiji burger dan satu gelas coke di  Dubai Airport berhargam almost rm 50.00... Burger yang paling mahal pernah saya makan..hehhehe..dalam burger ni ada hirisan cendawan...Ok la..ambil pengalaman makan kat sini..lepas ni kalau transit lagi kat dubai..kompen tak order dah ..heheheheheh

Trip To Munich Dan Salzburg Part 1

Sunday, April 7, 2013

 Alhamdulillah . Dapat jadi star club agent Prudential. Dapat free trip ke Munich ( Jerman) dan Salzburg ( Austria) . Semua ditanggung oleh Prudential. inggal nak bawa duit nak shopping ja..Harus diingat in Euro ya..Pergi 22 hb March Balik 28 March naik Emirates..Klia-Dubai-Munich. Dari Klia ke Dubai  7 jam..transit 2 jam dan dari Dubai ke Munich 7 jam jugak..
 Lebam la layan movie..saya siap layan filem Om Shanti Om ..banyak kali lak tu..
 Makanana yang disediakn oleh Emirates
 Ni bekpes..ambil set yg ada Feta cheese and arthichoke..sungguh bukan taste saya..
 Ni baked dori..siap dgn kudap2 lagi
 Duduk di Hilton Munich City
 First time merasai salji turun...Masa ni kat museum BMW...umur 32 baru merasai salji turun..Alhamdulillah
 Bergambar depan hotel..dengan group saya
 Model kereta bmw dar Malaysia..lupa nak usya model n series
 Dinner kat sangeet..nasi briani
 Roti nan n sayur
 Cekodok bawang..
 Ayam Tandorinya..syiok sangat
Ni ala2 ayam masak merah..sedap..kurang pedas and berempah..masuk la dengan tekak saya..

Bermain Ice Gliding di Zugspitze

Monday, April 1, 2013

video
Tuan punya blog agak bizi..nanti saya akan update day by day trip saya ke munich n salzburg..sementara tu layan kan la video saya main ice gliding kat zugspitze..best sangat..pengalaman seumur hidup..

Lady Arween @ Food Lover@ Book Lover Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino